Provolone Smoked Potatoes

Acompanhamento

00h:40m

8 porções

Ingredientes

Ingredients

- 8 small potatoes (900 g)

- leaves from 4 twigs of rosemary, chopped (25 g)

- 1 Tirolez Provolone Smoked Cheese, thinly sliced (430 g)

- 10 tablespoons Tirolez Unsalted Butter (130 g)

 


Modo de Preparo

Directions

On a chopping board, hold each of the potatoes and, using a very sharp knife, make cuts as if you were to slice them 2 mm thick, but without reaching the end, in order to obtain an “accordion” effect.

Place some rosemary on each potato (inside the cuts as well). Cut the cheese slices in half and, on each potato slice, place ½ slice, with the peel facing up.

Spread half the butter over the potatoes and bake in preheated oven (180°C/350°F) for 40 minutes, spreading the rest of the butter on the potatoes after 20 minutes.

After this time, the cheese should be fully melted, and the potatoes should be thoroughly cooked (stick a fork in them and, if necessary, leave in oven a little longer). Serve as a side dish.

 

Que tal experimentar essa receita, tirar uma foto e compartilhar com os amigos? Você pode usar #apaixonadosporqueijo, #tirolez, #tirolezqueijos

Comentários da Receita

Não existe nenhum comentário para esta receita.

Comente essa Receita

Você precisa estar logado para fazer um comentário.

Receitas Relacionadas

Grilled Cheese with Caramelized Onion

Lanche

Warm Potato Salad with Barbecue Cheese

Entrada

Escola do queijo

Como armazenar e conservar seus queijos?

Como armazenar e conservar seus queijos?

Confira
Pão de Microondas – Receita sem Glúten

Pão de Microondas – Receita sem Glúten

Confira
Camarão na Moranga

Camarão na Moranga

Confira