Shitake Burgers with Barbecue Cheese

Entrada

00h:15m

2 porções

Ingredientes

2 servings

Ingredients

1 teaspoon olive oil

2 large shitake mushrooms

Salt to taste

100 g Tirolez Easy-Open Barbecue Cheese, sliced

2 hamburger buns

4 leaves of lettuce

 


Modo de Preparo

Directions

In a frying pan, heat the olive oil and brown the mushrooms; season with salt to taste.

Once browned, top them with cheese slices and cover so the steam helps to cook the mushrooms and melt the cheese.

Assembly:

Slice the buns in half and heat them up in a frying pan. Place the lettuce on the buns, and top with the shitake mushrooms with melted cheese.

Serve immediately.

 

Que tal experimentar essa receita, tirar uma foto e compartilhar com os amigos? Você pode usar #apaixonadosporqueijo, #tirolez, #tirolezqueijos

Comentários da Receita

Não existe nenhum comentário para esta receita.

Comente essa Receita

Você precisa estar logado para fazer um comentário.

Receitas Relacionadas

COGUMELOS RECHEADOS

Com Queijo Gouda

Prato Principal

BATATA ROSTI COM QUEIJO GRUYÈRE

Com Manteiga sem sal , Queijo Gruyère

Prato Principal

Escola do queijo

Combinando queijos com diferentes tipos de massas.

Combinando queijos com diferentes tipos de massas.

Confira
Como armazenar e conservar seus queijos?

Como armazenar e conservar seus queijos?

Confira
Pão de Microondas – Receita sem Glúten

Pão de Microondas – Receita sem Glúten

Confira